La Nostra Empresa

L’inici de Pinsos Molinet S.L. és de l’any 1980, quan en Miquel Carrera Vilaró i en Lluís Fusté Riba van fundar la SAT 144 Lurdes, l’origen de l’actual fàbrica de pinsos situada a Gaià. Gràcies a la llarga experiència dels dos socis en la fabricació de pinsos, l’empresa s’ha anat adaptant als canvis del mercat i als reptes exigits pel sector. Així, l’any 2010, la societat es va transformar en Pinsos Molinet SL i la direcció està regentada per Josep M. Fusté Serra, fill d’un dels socis fundadors. Des de sempre, hem estat una GRAN empresa familiar i propera, oferint un servei de proximitat i confiança als ramaders i agricultors.

Els nostres productes

Fabriquem pinsos per a tot tipus d’animals i ens diferenciem per l'especialització que donem als nostres productes en funció de les necessitats del bestiar. Les matèries primeres i els pinsos fabricats són avaluats per l’equip de control de qualitat de l'empresa.

Els nostres serveis

Tenim servei de venda directa a fàbrica i servei de repartiment a domicili, tant de pinso en sacs per a petits consumidors, com de pinso a l’engròs per a grans explotacions ramaderes. Oferim la compravenda de cereals i el servei de dipòsit a les nostres naus. També disposem de servei veterinari , d’assessorament ramader i de gestió administrativa per a les nostres integracions.

Objectius

El nostre objectiu és oferir una qualitat òptima del pinso i donar un bon servei al client. És per això, que l’any 2015 es va fer una ampliació de la capacitat i millora de la fabricació. La nostra intenció és innovar i seguir creixent per atendre les noves necessitats que ens demana el mercat.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙